Het team van Leerpraktijk Bleijenburg bestaat uit:

L.C. (Linda) Wouters

Remedial Teacher

Ik heb een jarenlange ervaring als remedial teacher, zowel in het primair onderwijs als in het voortgezet onderwijs. Er komen kinderen bij mij met hulpvragen op het gebied van rekenen, complexe leesproblemen die niet onder de vergoede dyslexiezorg vallen, schrijf- en visueel-ruimtelijke problemen. Het geeft mij veel voldoening om te zien, dat kinderen na verloop van tijd meer zelfvertrouwen krijgen.

In mijn vrije tijd houd ik van schrijven, wandelen en fietsen, zingen en muziek maken.

drs. M.C. (Manon) Mampaey

GZ-psycholoog/orthopedagoog

Ik sta als GZ-psycholoog geregistreerd in het BIG register en heb jarenlang ervaring op het gebied van diagnostiek bij diverse vraagstellingen. Ik ben mijn loopbaan begonnen bij Praktijk van Overveld in Dordrecht, waar ik lange tijd met veel plezier heb gewerkt. Een aantal jaren heb ik dit gecombineerd met werken bij de Schoolbegeleidingsdienst van Breda. In 2004 ben ik met drie collega’s Leerpraktijk Bleijenburg gestart.

In mijn vrije tijd ben ik sportief, houd ik van lezen, theaterbezoek en van het ondernemen van activiteiten met mijn gezin en met vrienden. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen.